Værket er malet til Café Krasnapolsky i centrum af København

En pose blandet bolscher af den fortryllende slags. Augustudstillingen på Galleri Flintholm byder på en god blanding af nye og gamle værker af galleriets tilknyttede kunstnere. Det er som at åbne en pose blandet bolscher af den allerbedste slags. Du kan bl.a. se frem til nye spændende værker af kunstneren Hanne Kjær bl.a. ’Selvrealiseing af Mona Lisa’ og ’Skriget’.

De nye, de gamle og de virkelig sjove!


Augustudstillingen på Galleri Flintholm byder på en god blanding af nye og gamle værker af galleriets tilknyttede kunstnere. Det er som at åbne en pose blandet bolscher af den allerbedste slags. Du kan bl.a. se frem til nye spændende værker af kunstneren Hanne Kjær bl.a. ’Selvrealiseing af Mona Lisa’ og ’Skriget’.

Hanne Kjær havde sin første separatudstilling på Galleri Flintholm for 3 år siden, og indtager nu forkontoret og lidt af den store sals vægge, hvor hun boltre sig med både maleri, spontan leg med fotos og broderi samt collage. Hun har både bid, humor og en uovertruffen fantasi. Oplev bl.a. Hanne Kjærs flyvende høns, der rejser ud til de fire verdenshjørner for at tage minder med hjem.

Oplev også et kæmpestort oliemaleri på plader udført af Jens Jørgen Thorsen. Komposition. Format h.305 x b.488 cm. Kunstværket er i 4 dele hver h.305 x b.122 cm. Næsten intakt, dog med mindre skader i hjørnerne. Værket er malet til Café Krasnapolsky i centrum af København ved en happening omkring 1988.

Fra Krasnapolsky´s side kommenteredes eventen således: Jens Jørgen malede det på stedet – altså i Krasnapolsky. “Et møde med Jens Jørgen Thorsen – både hans kunst og ham selv – er som at møde en kunstnerisk hvirvelvind. Det var en sjov og inspirerende oplevelse” Mange af hans andre billeder malede han i sin moders badeværelse i en lille lejlighed i Lyngby.
Deltag, lad dig fortrylle og overgiv dig til eventyret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.