Tak til fotografen

Tak til fotografen for de flotte fotos

Tak til fotografen for at levere de smukke fotos både til vores bryllup og til denne hjemmeside.  Bryllupsfotografer til fotografering af smukke bryllupsbillede. Få nogle helt fantastiske billeder fra jeres bryllup. Find din bryllupsfotograf her. Leder du efter en fotograf bryllup? Bryllupsbillederne er et smukt minde og derfor skal man finde den helt rigtige bryllupsfotograf.

Kun én chance

Når du skal fotografere et bryllup, må intet gå galt. Som bryllupsfotograf har du kun én chance for at tage billeder af brudeparrets store dag. Et bryllup kræver derfor planlægning, koncentration og styr på kameraindstillingerne, for at dine billeder lykkedes.

Når det gælder bryllupsportrætterne, så sørg for at placere brudeparret foran en rolig baggrund. Det er en god idé at ændre opstil- ling nogle gange, da baggrunden gerne må variere, selv om den er uskarp.

Et bryllup kræver

Et bryllup kræver planlægning, koncentration og styr på kameraindstillingerne, for at dine billeder lykkedes. Det officielle bryllupsfoto bliver hængt op eller taget frem og vist mange gange over årene, så derfor skal det sidde lige i øjet.

Sommerbryllupper giver mulighed for at skabe en n stemning, hvor man kan udnytte de varme gule og grønne farver fra træer og løv.

Hvordan skal gommen og bruden placeres i forhold til hinan- den? Det er det tilbagevendende spørgsmål, når de o cielle fotos skal tages. Ofte bliver bruden placeret foran gommen med brudebuketten i favnen.

STYr På TEkNIkkEN

  • ●  Eksperimentér lidt, og udnyt omgivelserne kreativt, for det er jo en festdag. Pas dog på, at opstillingerne ikke bliver for fjollede.
  • ●  trappen og gelænderet skaber interessante grafiske mønstre i billedet og er samtidig med til at samle opmærksomheden.
  • ●  med en vidvinkel på 40 mm og en blænde på f5.6, er der skabt en moderat uskarphed bag brudeparret, hvilket skaber ro i billedet.
  • ●  På grund af billedets specielle komposition er fokuspunktet valgt manuelt, og fokus er lagt på gommens ansigt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.