Kaffe: Alle De Ting Du Behøver At Vide

TIP! Hvis du kan lide at brygge din egen kaffe, kan du prøve at røre den i gryden lige efter brygning. En hurtig røre vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af kaffens smag og aroma.

Begynder din dag med kaffe er noget, der nydes af mange voksne rundt om i verden. Det betyder ikke noget, hvis du laver din egen eller købe det fra en kaffebar, alle kan lide en lækker kop kaffe. Læs Råd i artiklen nedenfor, og nyde god kaffe hver dag.

TIP! Har du nogensinde prøvet at drikke is kold kaffe eller cappuccino? Dette er en god måde at få den koffein, du har brug for, mens du drikker en forfriskende drik. Du kan enten bruge instant kaffe, blande det i koldt vand og tilføje nogle is eller sætte nogle kaffe grunde i et fint filter og placere det i et glas koldt vand.

Jo mere du betaler, jo bedre kvalitet. Køb Billige kaffe vil kun medføre billige smagning, ikke-så-god kaffe. Brug bønner af høj kvalitet til at lave din egen friske, fabelagtige kaffe. Valg af anden sats kaffe eller kaffe beslutningstagere vil resultere i en skuffende kop kaffe.

TIP! Brug ikke postevand, når du laver kaffe, medmindre din vandhane er udstyret med en anordning, der vil bortfiltrere alle urenheder. Der er mange mennesker, der ikke har noget problem med vand fra hanen, men virkeligheden er, at postevand, der smager dårligt vil gøre din kaffe smag lige så slemt.

Opvarm ikke kaffe, der tidligere er brygget. Selv om dette bestemt ikke lade farlige dampe i luften, som nogle har hævdet, det har en effekt på smagen. Reheating kaffe tilskynder forbindelser i kaffe til at nedbryde og resulterer i dårlig smag kaffe. Nedbrydningen af forbindelserne bevirker, at kaffen smager bitter.

TIP! Hvis du vil have den bedste Iskaffe kaffe, som du nogensinde har haft, skal du brygge kaffe kold. Hvis du forsøger at lave varm kaffe kold, kan du ende op med en temmelig forfærdelig bryg.

At komme ud og nyde en kop kaffe på din lokale kaffebar kan hjælpe med at helbrede kabine feber. Mange kaffebarer tilbyder gratis internet, så de er et godt sted at gå, når du er nødt til at arbejde uden for huset. En masse restauranter tilbyder også WiFi.

Din Kaffe

TIP! Hvis du bor alene, eller er den eneste i din familie, der drikker kaffe, overveje at købe en enkelt-serve kaffemaskine. Virksomheder som Keurig har skabt kaffemaskiner, der bruger en kaffe kapsel, en enkelt servering af kaffe grunde i en lille container, der passer inde i maskinen.

Vær opmærksom på den type vand, du bruger til at brygge din kaffe. Hvis det vand, du bruger ikke har en gunstig smag, vil din kaffe ikke have en god smag enten. Mineral vand bør producere den bedste smag. Medmindre du gør det, kaffen kan smage bitter.

TIP! Sørg for, at du opbevarer dine kaffebønner korrekt. Du ønsker ikke dine bønner til at lide af varme og lys.

Prøv at undgå kaffe grunde, der er blevet dyrket omkring pesticider. Kaffebønner vil absorbere nogle af disse farlige kemikalier, og smagen vil blive ændret. Det betyder, at mens de fleste økologiske fødevarer er af tvivlsom kvalitet, kan økologisk kaffe faktisk smager meget bedre end traditionel kaffe.

TIP! Hvis du bestiller kaffe i en diner eller restaurant, skal du ikke drikke det med det samme, som du skal lade det sidde i mindst fem minutter. Når du ser dampen aftager betydeligt, betyder det, at din kaffe er afkølet lidt, da du ikke vil risikere at komme til skade ved at drikke det på dette tidspunkt.

Brug kun en lufttæt beholder til at opbevare din yndlings kaffe i køleskabet. Når luften kan komme ind i kaffen, vil det absorbere lugte fra resten af varerne i køleskabet. Hvis kaffe opbevares i for lang tid i den forkerte beholder, kan der trænge fugt ind i kaffen.

TIP! Prøv at bruge kaffe, når du tilbereder kød. Når du tænker på kaffe i fødevarer, du typisk tænke på en smag, der er temmelig stærk.

Start altid med frisk, ren smag vand for at få den bedste kaffe. Den kaffe, du laver, vil kun være så velsmagende som det anvendte vand. Prøv vandet, før du føjer det til din maskine.

Dine Bønner

TIP! For at brygge den bedste kop kaffe, skal din vandtemperatur være lige under kogepunktet. Ved denne temperatur, vil vandet udtrække den maksimale mængde af smag fra dine bønner.

Sørg for, at du opbevarer dine kaffebønner korrekt. Du ønsker ikke dine bønner til at lide af varme og lys. Derudover kan andre fødevarer forurere ubeskyttede bønner. Derfor bør du holde dine bønner inde i en lufttæt, ikke-gennemskinnelige beholder.

TIP! Hvis du opdager, at du køber den samme type kaffe, så prøv at købe i bulk. Dette vil bidrage til at maksimere din investering, især hvis du holder dig til et bestemt mærke.

Få mælk skummende derhjemme uden at købe en pebret maskine. Anbring mælken i et målebæger eller et mikrobølge sikkert krus, og Opvarm den, indtil den er steams. Så pisk mælken i din kop og gnid derefter piskeris meget hurtigt frem og tilbage i dine hads. Fortsæt, indtil mælken bliver skummet. Brug 2 procent mælk eller Creamer for at få de bedste resultater.

TIP! Sørg for, at du undlader at kombinere kaffebønner fra forskellige mærker. Ikke alene vil smagen være anderledes, men du vil også være at kombinere to sæt kaffe, der har forskellige udløbsdatoer og niveauer af friskhed.

Når du har læst oplysningerne her, bør du vide, hvordan man laver den perfekte kop Joe derhjemme. Ikke alene vil disse oplysninger spare dig fra at skulle købe dyrt kaffe på kaffebaren, vil du have den tilfredsstillelse at vide, at du har gjort det selv.

Link Far
Blog om kaffe
Vores Cafe