Jeg elsker kaffe, god kaffe, og caféer

Jeg elsker kaffe, god kaffe, og caféer

Jeg elsker kaffe, god kaffe, og caféer, men kun rigtig gode caféer – fra Grand Caféer med 19th century charm, der er bygget som paladser til de mennesker eller steder for udveksling af ideer mellem kunstnere og intellektuelle, og til den moderne håndværker caféer, hvor tilbedelse af frisk kvalitet kaffe og den bedste midler til at udtrække sin smag blander sig med kølige steder at slappe af og læse.

Vi laver også bryllupsfotografering.

vintage-kameraer

Jeg har også elsker at fotografere, og vintage-kameraer. Jeg har allerede en blog – Afstandsmåler Chronicles – dedikeret til fotos af hver dag liv vil jeg tage med en af de mange afstandsmåler kameraer jeg samler på. Og over det seneste år eller så har jeg startet en kronik caféer at vælge det bedste jeg finde ud af, i hvilken som helst by, jeg har den fornøjelse at besøge, fotografere inde og ude café for at fange den atmosfære og prøve deres kaffe samt noter til en anmeldelse i min lille sorte og bærbare, der er vist i billedet ovenfor under en af mine 1930’erne Leica afstandsmålere sammen med en café macchiato.

Jeg startede projektet i Wien i April 2014 – den hjem på Grand Café. Jeg var altid at tage billeder af “Leica og Café”(eller “Kaffe und Leica”, som jeg kaldte Wien dem) og uploade dem på Facebook (som ovenfor) – og jeg tænkte, hvorfor ikke forevige nogle af Grand caféer i byen. Så det gjorde jeg, og jeg gjorde mit første Café Byen Bog – Café Vienna. Klik på linket i slutningen af siden, for at få det vist.

Café Vienna

Da Wien jeg har skudt og skrevet i caféer i så mange andre byer – Rom, Ischia, Bruxelles, Lausanne, Istanbul, Napoli, Hong Kong og Lecce (og det er på bare 12 måneder). Der er 8 bøger til at producere. Ligesom min Café Vienna bog hver bog lille kombinere afsnit på hver café gennemgået med fotos af selve byen. Jeg plejer at gennemgå mindst 4-7 caféer hver by. Se venligst denne plads, og følge denne blog, for at se de nye bøger.

Men jeg er også begyndt at fotografere og gennemgå caféer i London, god håndværker dem – som ovenfor – Fri Tilstand Og i Holborn. Og der er alt for mange til, at nogen bog, derfor er det nødvendigt at oprette denne blog. Så vidt jeg har undersøgt og fotograferet 21 caféer i London, – og der er mange flere på min liste at gøre.

oversigt med fotos

Så denne blog vil give dig en detaljeret oversigt med fotos, hver uge eller så, for på en café i London, og nogle gange en café andetsteds. Jeg vil uploade lidt kaffe titbits mere regelmæssigt. Kan du komme tilbage og tjekke denne blog. Bogmærke det, få RSS-feed, eller-endnu bedre-tilmelding – klik på knappen øverst til højre. Jeg skal tilføje en Facebook/Twitter link snart, og der vil være flere anmeldelser, der kommer meget snart. Holde dette på din telefon eller iPad, og tjekke det, når du nyder en kop kaffe – eller ønsker en!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.