iphone vs Android-Telefoner

iphone vs Android-Telefoner

En virtuel ton er blevet skrevet om berettigelsen af iPhones og Android-telefoner (som en hurtig søgning på internettet vil bevidne!), så vi kommer til at holde dette kort.

Der er to primære typer af smartphones, der dominerer markedet: iPhones og Android-telefoner. iPhones er lavet udelukkende af Apple, og køre iOS-operativsystemet. I modsætning til Android-telefoner kan være lavet af en flok af forskellige virksomheder (Samsung, LG osv.). Det navn, i stedet kommer fra operativsystemet disse telefoner køre – Android-systemet, der er udviklet af Google.

Hvis du ikke er sikker på, om at få en iPhone eller en Android telefon, her er et par ting at overveje:

TILBEHØR, APPS OG KOMPATIBILITET

Historisk set, iPhones har været populært valg blandt smartphone-brugere (eller i det mindste brugere, der er villige til at investere i dyrt grej), og så virksomheder, der har været ivrige efter at udvikle apps og tilbehør, der er iPhone-kompatibel. På tilbehør front, dette er hjulpet på vej af det faktum, at der er relativt få modeller af iPhone, der anvendes på et givet tidspunkt. Producenter kan vide, at hvis de laver en iPhone tilbehør, vil det være kompatibel med en lang række af telefoner.

Nu kontrast til Android-telefoner. Selvom de optager en større andel af markedet, end de gjorde, der er betydeligt flere typer af modeller derude – og så mindre incitament til at gøre tilbehør. På apps-fronten, tingene er ved at flade ud en smule, selvom iPhone-brugere stadig synes at have lidt af en kant (iPhone-brugere har en højere kvalitet uploads til Instagram, for eksempel).

Endelig er der nogle, tech gear er kun kompatibel med visse telefoner. Alle, der ønsker et Apple-ur, for eksempel, vil behovet for en iPhone 5 (eller en nyere model).

KAMERA-KVALITET

iPhones er generelt anses for at have de bedste kameraer, og Apple er altid presser på for at forbedre kamera mellem modeller. Android-telefoner har en tendens til at halte bagefter en smule, men den seneste runde af Android – telefoner- især mobiltelefoner, der er udviklet af Google – kant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.