Hvordan skyder man professionelle billeder

Hvad er det der kendetegner professionelt udseende fotos?

Hvis du sammenligner arbejdet i amatør og professionelle fotografer billeder af det samme fag, vil du bemærke forskelle i disse fem områder:

  • Belysning
  • komposition
  • Timing
  • Redigering

Belysning
Lys har kvantitet, kvalitet og retning. Du kan lære at se lys, især naturligt lys meget hurtigt. Hvis du har problemer, kan forvandle dine billeder til sort / hvid. Du kan gøre det i kameraet, eller i redigering. Når du gør det, skal du bemærke, højlys og skygger.

Ved hjælp af vinduet lys er en fantastisk måde at begynde at lære at se lys. Næste gang du tager et portræt, indendørs, skal du slukke din flash og sætte motivet i nærheden af et vindue. Du vil blive overrasket over dine resultater.

Hvis du er optagelse udendørs, så prøv at hente vejrforhold og tidspunkt på dagen, der har mere dramatisk leder lys, som tidligt om morgenen eller sent på dagen. Tågede dage kan også skabe interessante dramatiske effekter.

Jeg har mange flere tips om naturlige rådighed belysning i min gratis e-kursus, og du kan tilmelde dig her: imagemaven.com/free-ecourse/

Selvfølgelig professionelle fotografer ofte bruge ekstra udstyr for at lette deres emne. Selvom det er en smule sværere at mestre, kunstigt lys har stadig kvantitet, kvalitet og retning. Jeg kan godt lide at gøre mit studio portrætter se så naturlig ud som muligt. Hvis du er interesseret i at lære mere om studie portræt belysning, jeg har en online-workshop for det! Find ud af mere om det her.

Sammensætning
Jeg fortælle mine studerende, at den nemmeste måde at få professionelt udseende fotos er ved at forbedre deres sammensætning. Kompositoriske elementer hjælpe dig med, hvor til at sætte ting i dine fotos.

Sammensætning omfatter ting som: reglen om tredjedele, indramning, synspunkt, vinkler, og mange flere.

Kig på alle fire hjørner af dit billede, før du klikker på udløseren. Koncentrere sig om at bruge bare en eller to kompositoriske elementer på din næste foto udflugt, og dine billeder vil se bedre ud. For flere oplysninger om sammensætning, så læs dette blog-indlæg.

Timing
Timing er alt! Det er sandt i mange dele af livet, men også i fotografering. Du er nødt til at fange billeder på deres højeste. Om det er, når dit barn er at hoppe på trampolin eller når solen er stigende. Hvis timing er slukket, dit foto vil have mindre betydning.

Jeg plejede at skyde et væld af sports-fotografering, for det meste cykling. Med sport du helt sikkert nødt til at fange den højeste tidspunkt eller dit billede vil ikke have nogen virkning, og folk vil ikke virkelig ønsker at se på det.

Jeg ved, landskab fotografer, der lejr i bjergene venter på den perfekte lyse morgen. Nogle gange er du heldig ud, når du er på ferie på Peggy ‘ s Cove, og du får EN solrig dag. Du har fået dit postkort skud.

Du er nødt til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, men dit kamera er nødt til at samarbejde også. Hvis dit kamera ikke har nogen lukkertid, så vil det være svært at få timingen perfekt. Professionelle resultater kræver masser af praksis, hvis du ønsker at fange motiver i hurtig bevægelse! Her er et par tips om at få timingen højre for.

Adgang
Hvis en af dine venner er medlem af en fugl udskæring club, kan du få adgang til kunstnere at skabe, ved at bede om en introduktion. Men nogle gange får adgang kan være sværere end som så. Professionelle fotografer bliver hyret til at skyde begivenheder, attraktioner, faciliteter og produkter, og foto-journalister får pressen passerer.

For at få adgang, kan du købe en backstage pass. Det er derfor, folk tage foto, kurser, gå på en Afrikansk safari, og få pit pass på Indy løb. I min SAIT grundlæggende betjening klasse, vi har en ekskursion til den øverste etage af en høj bygning på campus, hvilket giver os, at der er uhindret adgang til udsigt over centrum af Calgary.

Der er en anden måde du kan få adgang til. Frivilligt til at lære folk, hvordan at tage billeder på det sted, du ønsker adgang til. Det virkede for Kyle Marquart, når han gik til Afrika for første gang. Det er også en god måde at få erfaring med undervisning.

Redigering
Når dine billeder er skudt, er der ting, du kan gøre i redigering, der gør dem til at se et hak over den gennemsnitlige amatør billeder. Du kan bruge den faglige kvalitet af software som Photoshop til at redigere farve og afgrøde, men også gøre mere komplicerede ting som tæt klipning. Hvis det ikke er i dit budget eller indlæringskurven er for stejl for dig, så prøv Photoshop Elements eller Lightroom i stedet.

Og for at gøre redigering af fotos endnu nemmere, kan du starte med optagelse af raw-filer!

De fleste mennesker tror, at redigere raw-filer er svært. Men det er det ikke! Jeg underviser et online kursus på optagelse og redigering af raw-filer ved hjælp af professionelle teknikker. Og du behøver ikke engang den dyre version af Photoshop, kan du bruge Photoshop Elements.

De ting om raw-filer er, at mange af kameraet menu-indstillinger er justerbare i redigering. Dette sparer en masse billeder, som du ikke ville være i stand til at bruge, hvis du havde skudt dem i jpg-format. Hvis du skyder raw-filer du kan ændre følgende indstillinger, når du har taget dine billeder:

fil størrelse
fil kvalitet
eksponering
gendanne blæst højdepunkter
shadow detail
hvid balance
kontrast
skarphed
linseforvrængning
gøre retouchering mindre
og meget mere!
Du kan ikke ændre alt i raw. Du stadig nødt til at vælge den ISO og fokusere billedet!

Disse er ikke de eneste professionelle teknikker
Følelsesmæssige konsekvenser er en meget personlig del af fotografering. Når jeg underviser kritisere, jeg taler om hvalpe og babyer, men også krig og ødelæggelse fotos. De er på modsatte ender af den følelsesmæssige spektrum. Uanset om du er en amatør eller pro, dine fotos, kan helt sikkert har følelsesmæssige konsekvenser.

Og here ‘ s the kicker, hvorvidt eller ikke et foto, der er “god” ved de standarder, der er angivet ovenfor, kan alle, der går af i svinget, når du viser en bedsteforælder et foto af deres nye barnebarn. Det første følelsesmæssige reaktion er nogle gange, at det tager at lave en foto ser godt ud til beskueren.

Jylland

Østjylland

Århus

Vejle

Kolding

Skanderborg

Randers

Horsens

Fredericia

Nordjylland

Aalborg

Frederikshavn

Skagen

Hjørring

Midtjylland

Skive

Silkeborg

Viborg

Ikast

Vejen

Billund

Brande

Vestjylland

Herning

Holstebro

Varde

Esbjerg

Struer

Bramming

Lemvig

Ringkøbing

Ribe

Sønderjylland

Haderslev

Aabenraa

Sønderborg

Tønder

Vojens

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.