freelance-fotograf

din portefølje

Som freelance-fotograf på udkig efter kunder online, din portefølje hjemmeside er hvad adskiller dig fra mængden. Du ønsker en online-fotografering portefølje, der er professionel og veltilrettelagt, samt en portefølje template builder, der er nem og intuitiv at bruge. Det er derfor 95% af de annoncer, der overvåges af Kloge Køber valgte Format som deres top-valg.

Klog Køber skaber guider til software ved at udspørge brugere om deres erfaringer. De stillede over 800 Format for brugerne at dele deres tanker om Format. Som en portefølje builder, Format placeret over 12 andre tjenester i Kloge Købers undersøgelse.

Brugerne fortalte Kloge Køber det Format, der stod ud til dem for sin brugervenlighed og bred vifte af design valg. “Vil helt sikkert anbefale til alle, der søger at skabe en online portefølje, der er elegant og moderne,” en bruger sagde. Format gør det super nemt at bygge en smuk online portfolio, så du kan tilpasse alle aspekter af din hjemmeside uden nogen form for kodning af viden. Andre brugere, der sagde, at de fandt Format “enkel og let hele vejen rundt,” så godt som “meget ren og brugervenlig.” En anden bruger fælles, “jeg har prøvet flere andre platforme, og dette er det bedste design og kvalitet.”

I et blog-indlæg om fotografering site Fstoppers, professionel fotograf Mark Arbeit fælles, hvorfor han har tillid Format til at vise sit billede: “En af de største årsager til, at jeg valgte Format til at være vært for mit online portfolio er på grund af hvor let det er at bruge — jeg kan ændre, hvad jeg vil, når jeg har brug for. Interface design og side management værktøjer er yderst fleksible og intuitive — jeg kan tilpasse alle aspekter af min portefølje med træk og slip-indstillinger og få vist ændringer med det samme. Jeg er i stand til at få min portfolio, hjemmeside til at se præcis den måde, jeg ønsker, at i løbet af få minutter, uden at røre en eneste linje kode, på alle.”

I 2016-Format portefølje hjemmesider er blevet set af over 1,2 millioner besøgende. Læs videre for at finde ud af mere om, hvorfor titusindvis af fotografer fra hele verden vælger Format til at fremvise deres arbejde online.

Fyn

Odense

Svendborg

Fåborg

Middelfart

Nyborg

Dynamiske Temaer

Med en bred vifte af forskellige temaer at vælge imellem, på tværs af fem forskellige kategorier, række af tema-valg stod ud som en grund til, at annoncer valgte Format, så deres bedste valg i Kloge Købers undersøgelse. “De har så mange layout muligheder, der er specielt formateret til stille og motion porteføljer at det var meget velegnet til hvad jeg ledte efter, endda før jeg gjorde nogen tilpasning,” sagde en bruger.

Format temaer er designet til at se fantastisk på tværs af alle platforme, færdige til at tilpasse sig til visning på mobile enheder. “Det er virkelig godt ud på iPad og mobil,” en bruger i Kloge Købers undersøgelse fælles. Med mobile responsive temaer, du kan føle dig sikker på, at de besøgende på din hjemmeside vil se en professionel portefølje, uanset hvilken enhed eller browser de bruger. En anmelder på fotografering hjemmeside PetaPixel enige om, at: “Med dynamisk drevet temaer, Format holder din portefølje ser stort på enhver enhed.”

Fleksibilitet

Tilpasning af din Format portefølje hjemmeside er let. Tilpasse skrifttyper, farver, oprette brugerdefinerede sider, integrere videoer, træk og slip billeder til at skabe billede gallerier, og klik på for at redigere tekst med det samme. “Det er virkelig nemt at redigere tekster, og alt-tekst på billeder,” en Klog Køber bruger delt. Med temaer, der med lodret og vandret rulning, samt grid layout, og klik-gennem gallerier, der er masser af muligheder at vælge imellem, til at skabe et layout, der passer til din fotografering.

Format

Oprette en butik på dit Format portefølje er så simpelt som at tænde for denne funktion. Sælge fotografier, bøger, Lightroom presets, eller endda portræt sessioner—mulighederne er uendelige. Ethvert Format, brugeren får adgang til denne funktion, uden ekstra omkostninger. Fremvisning af produkter og tjenester på samme sted som dit arbejde gør din butik er meget synlig for kunderne, og holder din online tilstedeværelse professionelle.

Online portfolio

Levere arbejde effektivt til dine kunder, med indbygget klient korrektur. Upload billeder til privat korrektur gallerier, og dele den med en adgangskode. Kunder kan yndlings arbejde i galleriet for hurtig og let tilgængelige feedback. For professionelle fotografer, dette er en funktion, der er sikker på at strømline din arbejdsgang og hjælpe dig med at opfylde kundens forventninger.

Format Blogs
Dele opdateringer på dit arbejde, fraklip fra skud, personlige projekter, og noget andet, du kan lide ved at medtage en blog på din online portfolio. Format image-baserede blogging-system, som er indbygget i hver portefølje. Tilføje personlighed til din online tilstedeværelse og dele din historie sammen med dit arbejde med en portfolio-blog.

Billede Hosting

Med alle billeder på Format porteføljer, der er hostet på Format høje hastighed netværk til levering af indhold, fotografer, ved hjælp af Formatet kan være sikker på, at deres billeder bliver leveret hurtigt til seere over hele verden. Brugere med Ubegrænset plan kan uploade et ubegrænset antal billeder, som er perfekt til de fotografer med en stor portefølje.

Adobe Lightroom Plugin

Download-Format, er Adobe Lightroom Plugin til at spare tid og gøre dit arbejde mere effektivt ved at uploade billeder til din online portfolio, så snart du er færdig med at redigere dem direkte fra Lightroom. I en online undersøgelse, fotografering hjemmeside PetaPixel anbefalede Format for denne grund, at sige, at hvis du er en fotograf på udkig efter en platform, der “er godt integreret med Adobes Creative Suite, så Format kan være en fremragende løsning til dit behov.”

Gallerier iOS App

Administrere og redigere dine online portfolio direkte fra din telefon med gratis Format Gallerier app til iPhone. Uploade, ændre rækkefølge og slette billeder og video i dine gallerier, og få vist, hvordan din portefølje vil se. Det Format, Gallerier app kan du holde din portefølje aktuelle og opdaterede, selv når du rejser eller er på farten.

Fuldt Tilpasselig

Gøre din portefølje din egen hjemmeside med en fuldt tilpasselig domænenavn, favicon, og logo. Uploade billeder til brug for dit favicon og logo er hurtigt og nemt, og du kan også oprette et logo ved hjælp af en af Format er mange tilgængelige skrifttyper. Brug en format.com domæne gratis, eller tilslut dit eget domæne på en enkel og hurtig proces.

For brugere med Pro, Pro Plus, og Ubegrænset regnskab, HTML og CSS redigering af access kan du oprette en helt unik hjemmeside.

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotograf-kobenhavn/

http://www.voresstoreja.dk/bryllupsfotograf-odense/

Bryllupsfotograf Randers

Bryllupsfotograf Århus (Aarhus)

Bryllupsfotograf Kolding

Bryllupsfotograf Vejle

Bryllupsfotograf Silkeborg

Bryllupsfotograf Horsens

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.