fotojournalisten

1. Komme tæt på

Det var den berømte fotojournalisten Robert Capa, der engang sagde, “Hvis dine billeder ikke er gode nok, er du ikke tæt nok på.” Han talte om at komme i blandt de action. Hvis du føler, at dine billeder ikke er ‘dukker’, tage et skridt eller to tættere på motivet. Fyld billedet med dit emne og se, hvor meget bedre din foto-vil se ud, uden så meget spildplads. Jo tættere du er på emnet, jo bedre kan du se deres ansigts udtryk for.

2. Skyde hver dag

Den bedste måde at finpudse dine færdigheder, er at praktisere. En masse. Skyde så meget som du kan – det er faktisk ligegyldigt hvad. Tilbringe timer og timer bag dit kamera. Som din tekniske færdigheder forbedres over tid, din evne til at udnytte dem til at fortælle historier, og bør også. Må ikke bekymre dig for meget om optagelse på en bestemt måde, til at begynde med. Eksperiment. Din stil – din ‘voice’ – vil dukke op i tid. Og det vil være mere autentisk, når den gør. — Leah Robertson

Leah Robertson er en super dygtig Melbourne baseret fotograf og fotograf, med speciale i musik og dokumentar-fotografi.Du kan se hendes arbejde her.

3. Se lyset

Før du hæver dit kamera, for at se, hvor lyset kommer fra, og bruge det til din fordel. Om det er naturligt lys, der kommer fra solen, eller en kunstig kilde som en lampe; hvordan kan du bruge det til at gøre dine billeder bedre? Hvordan er lyset vekselvirker med scene og emnet? Er det at fremhæve et område eller støbning interessant skygger? Disse er alle ting, du kan bruge til at lave et almindeligt foto ekstraordinære.

4. Bede om tilladelse

Når man fotograferer folk, især mens der i lande med forskellige kulturer og sprog, kan det være svært at kommunikere. I visse lande hvis du fotografere en person, du er ikke ‘meningen’ at fotografere, det kan blive grimt og groft meget hurtigt, hvis du ikke er forsigtig. Så af respekt, bør du altid bede om tilladelse. Jeg er begyndt at skyde en serie af børn i Pakistan. Disse er alle forbundet portrætter, og de ser ned objektivet. Min guide hjælper mig med sprog, og jeg begrænse mig til at smile, ryste hænder, der giver “hi-five” og viser dem billedet på bagsiden af mit kamera, når det er gjort. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt folk til at åbne op. — Andrea Francolini

Andrea Francolini er en kendt italiensk født, Sydney-baserede sports fotograf. Han er også grundlægger af Min Første Skole, som har tillid til, som har til formål at fremme uddannelser i det Nordlige Pakistan. Du kan se hans arbejde her.

5. Brug flash i løbet af dagen

Du tror måske, at du bør kun bruge flash på natten eller indendørs, men det er ikke tilfældet på alle. Hvis det er en ekstremt lyse dag udenfor, og solen er ved at skabe hårde skygger på motivet, skal du tænde dit flash. Ved at tvinge ekstra lys på dit motiv, du vil være i stand til at udfylde de grimme skygger og skabe en endnu eksponering.

6. ISO

Der er spørgsmål, den skal stille dig selv, når du beslutter, hvilke ISO til at bruge:

Hvad tid på dagen er det du optager? Hvis du vil tage billeder udenfor i midten af den dag, du bliver nødt til at bruge en lavere ISO-tal som 100 eller 200. Hvis du vil tage billeder om natten uden et stativ du bliver nødt til at øge ISO ‘ en til en højere række at være i stand til at registrere lys på kameraets sensor.

Vil emnet være godt belyst? Hvis dit emne, eller motivet er for mørkt, skal du bruge en højere ISO-såsom 800 eller 1600.

Ønsker du et skarpt billede eller et billede med mere bevægelse i det? Ved hjælp af en høj lukkerhastighed til at fange hurtige bevægelser kan betyde, at du nødt til at bruge en høj ISO til at kompensere. Ligeledes, hvis du bruger en langsom lukkerhastighed for at fange skarpe, vil du har brug for en lav ISO for at kompensere.

Glem ikke, at øge din ISO-øger korn eller pixel-størrelsen på dit foto. Så du skal ikke bruge en ISO på 3200 eller 6400, hvis du ikke ønsker et foto med en masse “digitale støj”.

7. f/4

f/4 er min “gå til” blænde. Hvis du bruger en bred åbning, med en lang linse (200mm-400mm), du er i stand til at adskille modellen fra baggrunden. Dette hjælper dem med at skille sig ud. Virker hver gang. — Peter Wallis

Peter Wallis er en sports fotograf extraordinaire, der arbejder for Courier Mail i Brisbane. Du kan se hans arbejde her.

8. Du har fået til at være en spøg,

Et godt timet joke vil altid give et mere naturligt smil, end blot at sige “smil” — Dean Bottrell

Dean Bottrell er en Emerald, der er baseret fotograf, der har specialiseret sig i portrætter. Du kan se hans arbejde her.

9. Købe bøger, ikke gear

Der dyrt kamera udstyr ikke altid betyder, at du vil tage gode billeder. Jeg har set nogle helt fantastiske billeder, der er optaget med noget mere end en smart telefon. I stedet for at have ti forskellige linser, investere i nogle fantastiske fotografering bøger. Ved at se på det arbejde, af mestre, ikke kun gøre du få inspiration, du kommer væk med ideer til at forbedre dine egne fotos.

10. Læs dit kameras manual

Den bedste måde at vide, hvad de skal gøre med dit kamera er rent faktisk at læse manualen. Så mange mennesker gå glip af dette er virkelig vigtigt skridt på deres fotografiske rejse. Hver kamera er forskellige, så ved at læse manualen, vil du få at vide alle de lækre ting, det er i stand til.

11. Bremse

Tag dig tid til at tænke over, hvad der foregår i søgeren, før du trykker på udløseren. Hvordan vil du komponere billedet? Hvordan kommer du til at lette det? Du behøver ikke hoppe lige ind uden at give det nogle tanker først. — Brad Marsellos

Brad Marsellos er den Brede Bugt über Åbne producent. Du kan se hans billeder, videoer og tanker om livet her.

12. Stop chimping (kontrol af foto på bagsiden, skærmen)

Det er en dårlig vane digitale fotografer kan udvikle sig. Gang på gang ser jeg fotografer tage et billede og derefter se på bagsiden af skærmen, lige med det samme. Ved at gøre dette, kan du gå glip af alle de særlige øjeblikke. Du kan se på dine billeder senere. Du kan gå glip af ‘skud’, og det påvirker strømmen af dit arbejde, så bare blive ved med at skyde! – Marina Dot Perkins

Den dejlige Marina Dot Perkins er en nyhed, rejser og bryllup fotograf, der arbejdede for Canberra Gange og er nu baseret i Newcastle.

13. Indramning

Dette er en teknik til at bruge, når du ønsker at henlede opmærksomheden på, at noget i dit billede. Ved udformningen af en scene eller en genstand, sige, med et vindue eller en buegang, du fører beskuerens øje til den primære omdrejningspunkt.

14. Form med lys

Aldrig skyde med solen direkte bag dig. Det skaber kedeligt, fladt lys på emnet. Hvis du skyder med lys kilde til siden eller bagud i forhold til det emne, du er i stand til at forme med det lys, at skabe et mere interessant billede. — Patria Jannides

Patria er ikke kun en talentfuld nyheder fotograf, hun er også min langsigtede ven, mentor og personlig juble trup. Hun hjalp mig med at lande min første job, som en betalt fotograf. Tak for alt P xxx

15. Vandmærker

Dette tip er ikke i direkte forhold til at TAGE fotos, men det påvirker udseendet af fotos. Når det kommer til vandmærker, jo mindre, jo bedre. Og hvis du kan undgå at bruge dem, gør.

Chancerne er, medmindre du er en betalt professionel, og der er ikke meget af en chance for at dine billeder bliver hakker. Men i virkeligheden, de vil ikke forhindre, at dine billeder fra at blive stjålet. De kun distrahere fra det fantastiske billede, som du har oprettet, fordi når du har slået et vandmærke over det, det er alle viewer vil se på. Den eneste måde, du kan forhindre, at dine billeder fra at blive stjålet, er til ikke at offentliggøre dem på internettet.

Læs Åbne producer Luke Wong ‘ s blog-indlæg placere vandmærker på dem her.

16. Være til stede

Dette betyder, at foretage øjenkontakt, engagere sig og lytte til dit emne. Med øjnene lavere, at kameraet og være menneske. Bringe kameraet op til et afgørende skud. Men husk at sænke det, som du kommer op efter luft, til at tjekke ind med dit emne. Ikke behandle dem som et videnskabeligt eksperiment, under et mikroskop. At være der med dit emne viser dem respekt, niveauer banen i form af magt dynamik, og beroliger dem ned. Du vil få meget mere naturlige billeder på denne måde. — Heather Faulkner

Lyng Faulkner er en fotograf, der indkalder den ePhotojournalism større ved QCA, Griffith University. Hun er også den administrerende direktør i Argus, en studerende sigt, visuel journalistik online magasin. Se hendes personlige arbejde her.

17. Shutter hastighed

At være bevidst om din lukkertid betyder, at forskellen mellem at tage et sløret foto og et skarpt billede. Det hele afhænger af, hvad du er efter. Hvis du skyder en sportsbegivenhed eller børn, der løber rundt i baghaven, har du sandsynligvis ønsker, at dine motiver til at være i fokus. Til at fange hurtige action, vil du nødt til at bruge en lukkertid, der er over 1/500 af et sekund, hvis ikke 1/1000th til 1/2000th. På den modsatte ende af skalaen, du måske ønsker at tage den lange striber af bilens for-og baglygter, der løber gennem dit skud. Derfor skal du ændre din kameraets lukkertid til en lang eksponering. Dette kunne være en anden, ti sekunder, eller endda længere.

18. Oplade dine batterier

Dette virker som en simpel en, men stort set hver fotograf på forsiden af planeten er blevet fanget før. Inklusive mig selv. Det trick er at sætte batteriet på opladeren, så snart du kommer hjem fra dit foto skyde. Det eneste er så at sørge for, at du husker at sætte det tilbage i kameraet, efter det er blevet ladet op…

19. Brændvidde

Hold det simpelt. Jeg skyder med to prime-objektiver og et kamera, En 28mm og en 35mm. Til alt. Jeg bruger 35mm objektiv, 70% og 28 mm linse 30% af tiden. Det tager lidt tid at vænne sig til det, men når du finde ud af det, skydning primtal er den eneste vej at gå. Det betyder, at du er nødt til at arbejde med hvad du har, og du kan ikke være doven. Dybest set, det betyder flere billeder og mindre roder rundt med zoom og måske mangler øjeblikke. Det hjælper også til konsistens. Hvis du arbejder på et projekt eller en serie, holde den samme brændvidder er en fantastisk måde at opretholde en stærk følelse af sammenhæng.

http://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn

http://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn/odense

http://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn/middelfart

Svendborg

Fåborg

Samsø

Ærø

Bornholm

Fanø

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.