Fotografering med smartphone

Smartphone-Fotograferings Tips

Når det kommer til vores smartphone fotografering, vores generelle filosofi er at se kameraets begrænsninger, som dets fordele.

Her er, hvad jeg mener.

Kamera-telefoner er ikke nær så kraftig DSLRs. De er ikke engang så kraftfuld som nogle peg-og-skud derude. For det meste, de mangler den manuelle kontroller eller den hardware, du har brug for at sige, at skabe en drømmende lavvandede dybde af feltet, og få en skarpe skud af en person, der er i bevægelse, eller producere et skud i svagt lys, der ikke er fyldt med støj.

Her er den gode nyhed: Når du er begrænset teknisk set er du nødt til at skubbe dig selv på andre måder at gøre et skud arbejde. Og, som du snart vil se, i at skubbe dig selv til at få flotte billeder fra dit kamera, telefon, du vil være at udvikle grundlæggende færdigheder – nogle af møtrikker og bolte af stor fotografering!

Så lad os dykke ned i det, og lære at tage spændende billeder med din smartphone kamera. Når vi har fået den grundlæggende ned, og vi vil hook du op med nogle ideer om hvad at fotografere, til at hjælpe dig dykke lige ind i smartphone-fotografi.

Kend Dit Kamera

Første ting først: at Komme til at kende dit kamera. Afprøve de forskellige tilstande (panorama, video, etc.) i forskellige forhold – gerne lave lys, direkte sol, og når motivet er i bevægelse – for at se, hvad de forskellige tilstande udmærke sig på, og hvor de falder lidt kort.

For eksempel, min telefon har både et standard-mode, hvor jeg manuelt kan justere min eksponering, og en high dynamic range (HDR) – funktion, der producerer et enkelt skud fra flere billeder, der tages ved forskellige eksponeringer.

Min standard er at skyde på HDR, som resulterer skudt ser mere rigtigt at livet i sin graduering af lys til mørke toner og dens farve (ulogisk, men der er vi!). Jeg skifter over til standard-mode, når jeg er nødt til seriøst at øge eller mindske eksponeringen, eller under dårlige lysforhold (hvor HDR-tilstand kæmper for at fokusere). Mit kamera også har en lens blur-funktion, der giver mig mulighed for at efterligne et lille dybdeskarphed, men det er lidt klodset, så jeg bruger det ikke meget.

At vide, hvordan dit kamera er forskellige tilstande arbejde vil hjælpe dig med at få mere kontrol over det endelige udseende af dit skud. Alle det tager er en lille smule øv!

Og glem ikke, at du kan downloade 3rd party-kamera-apps, der kan give dig yderligere funktionalitet.

Tilbring en smule tid på Instagram

Tilbring en smule tid på Instagram, og du vil opdage, at fotografer med stor followings har noget til fælles, uanset om de fotografere mode, familie, dyr eller vandfald . Det fælles træk: En stor kompositorisk stil.

Hvad er komposition, spørger du? I det væsentlige, når du skriver et skud, du vælger, hvordan at arrangere de visuelle elementer i din frame – elementer som linier, former, farver og lys. Den resulterende arrangement er din komposition.

Sammensætning er den placering eller indretning af visuelle elementer eller ingredienser i et kunstværk, som adskiller sig fra genstand for et arbejde.”
Wikipedia
Din sammensætning virkninger ikke kun udseendet af dit billede – som om det føles statisk eller dynamisk – men også hvordan dine seer tænker og føler om det. Et billede af en flere fodgængere, der krydser en gade, kan ikke fange dit øje, men et billede af en enkelt fodgænger kan formidle en række af de følelser og ideer, fra ensomhed til eventyr.

komposition

Med smartphone-fotografi, komposition er vigtige, fordi, for det meste, alt i din ramme, vil være i fokus. Du kan ikke justere din blænde til at sløre hele baggrunden detaljer, så du er nødt til at arbejde lidt hårdere for at gøre sikker på, at de elementer i din ramme, gør det til en fantastisk skud, der kommunikerer dit budskab.
Plus, chancerne er, at hvis du sender indlæg til, Instagram, er du nødt til at gøre hovedparten af din redigering med en ikke-så-stærke redigering app, snarere end Lightroom eller Photoshop. Du er nødt til at få det rigtigt i kameraet – din app kommer ikke til at spare dig fra større fejl!

Her er et par ting, vi leder efter, når vi sammensætte billeder med vores smartphones:

LYS

Lys kan have en stor indvirkning på udseendet og fornemmelsen af dine billeder. Forestil dig den samme scene oplyst af den bløde gyldne lys fra solopgang versus den barske, skygge-at skabe lys midt på dagen.

Lys kan også hjælpe direkte opmærksomhed. Vi har en tendens til at se på ting, der er lyse, eller oplyses på en måde, der adskiller sig markant fra resten af scenen.

Lys kan ændre farven på dit skød, også! For eksempel, dagslys har en tendens til at være neutral eller svagt blå, solopgang og solnedgang lys tendens til at være varm, og lyset før solopgang og efter solnedgang er langt mere blå. Fordi kameraer ikke at justere for ændringer i farve af lys samt vores øjne, er disse farver kan vise sig ganske kraftigt i dine fotos.
Ovenfor: Efter solnedgang, naturligt lys tendens til at have en blå stemmer. Mine øjne vidste, at sneen ikke var hvid, men min smartphone kamera, der er registreret det som super-blå – redigering ikke anvendes!

Holde de forskellige effekter af lys i tankerne, som du kan skyde, og for at finde lys, der forbedrer din besked. Hvis du ikke kan lide den effekt, en lyskilde er til at have på dit billede, ændre det op – for at slukke en overhead lys og kun skyde med vindue lys, kommer tilbage til dit skud ved solnedgang i stedet for midt på dagen, eller flytte dig selv (eller din genstand), indtil lyset falder, hvor du ønsker det.

LINJER

Linjer er enormt stærke elementer! Se, vores øjne elsker en god line. Uanset om det er bølget, lige eller buede eller underforståede (som en linje, der er skabt af løst fordelt mennesker), vores øjne vil hægte sig på den linje og følge den til ende.

Her er, hvad det betyder for dine billeder: Hvis du ønsker, at din viewer til at se på dit motiv, skal du placere dem i slutningen af en linje (eller en serie af linjer, for endnu mere opmærksomhed-lede strøm!).
Ovenfor: De diagonale linjer af trappen er en magnet for dit øje! Placer motivet i slutningen af disse linjer, og seeren er sikker på at se dem!

Der er alle mulige linjer derude, og de gør forskellige ting for vores billeder. Vandrette og lodrette linjer tendens til at blive statisk, diagonale linjer er tilbøjelig til at føle dynamiske, og bølget eller buede linjer er både en dynamisk og en lidt blidere. Hvis du ønsker, at skabe en bestemt følelse i et skud, optage typer af linier, der forbedrer den følelse!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.