DSLR eller andre avancerede kamera

AUTOFOKUS

Mens vi har fundet autofokus på vores telefoner til at være temmelig godt, det er ikke perfekt – det kan nogle gange savner fokus helt. Brug det! Den resulterende uskarpe billeder kan ligne en smule impressionistiske malerier. Kinda cool!

Ovenfor: At være fair over for min telefon, jeg tog dette billede, mens jeg var på en bevægende cykel, og mit emne var at flytte sig for. Kameraet kæmpet for at finde fokus, men den slørede resultatet er lidt cool!

DYNAMIC RANGE

Hvis du er vant til at skyde med et DSLR eller andre avancerede kamera, vil du hurtigt lære, at din telefon ikke kan fange den samme dynamiske range rækken af toner mellem de lyseste og mørkeste punkt i din scene. Men det er ok! Mørkere mørkt kan tilføje mere mystik til dit foto, og blæst højdepunkter kan se æterisk.

Og hvis du absolut er nødt til at fange mere dynamisk område, prøve at skyde på telefonens HDR-tilstand (hvis den har en), eller du kan lade din telefon i lommen, og skift tilbage til din mere avanceret kamera.

Selv med de tekniske begrænsninger af en smartphone kamera, er der stadig en enorm mængde af valg, når det kommer til at beslutte, hvad til at fotografere. Hvis du ikke er sikker på hvor du skal starte, her er et par grundlæggende ideer til at hjælpe dig i din smartphone fotografering tankegang. Ikke føle, at du er nødt til at gøre alle (eller noget!) af disse. Brug dem som udgangspunkt for at få dine egne ideer flyder. Temmelig snart, vil du finde din (smartphone foto) stemme!

DAGLIGT LIV

En af de store trends med foto-deling service – især Instagram – er at bruge service som en visuel dagbog eller journal. Det betyder, at i stedet for bare at dele din kommercielle arbejde eller dine feriebilleder, du bruger fotografiet til at give folk et kig ind i din hverdag – hvad du spiser, hvor du vil, hvem du hænger ud med, små detaljer i dit daglige miljø, der fanger dit øje.

Der er endda en dedikeret hashtag – #widn eller “Hvad jeg Gør Nu” – at nogle Instagrammers bruge til at vise deres tilhængere, hvad de laver på det tidspunkt (typisk på anmodning af en anden bruger, der bedt dem om at dele!).

Det kan virke lidt fjollet i starten, til at fotografere sådan små ting. Men vores erfaring er, på udkig efter foto-værdige øjeblikke i hverdagen gør os til bedre fotografer i det lange løb, fordi det tvinger os til at praksis at se. Plus, vi er nødt til at indrømme, det er frygtelig rart at være i stand til at rulle gennem vores skud og har en visuel registrering af øjeblikke, vi måske ellers ville glemme!

FERIER OG OPLEVELSER

Der er masser af grunde til at tage fotos på din næste ferie eller eventyr: Du skal gøre cool ting, som du ønsker at huske, vil du være inspireret af en ændring af natur, vil du have mere tid til det.

Men chancerne er, hvis du ligesom os, vil du ønsker at fange de fleste af disse ting på én af de bedste kameraer, du har – de minder, du skaber, når du er ude at rejse, er specielle, og du ønsker at gøre dem retfærdighed!

Så, når vi rejser, gør vi lader vores smartphone kamera, tage en pause? Nej, nej sir, no ma ‘ am! Lad mig fortælle dig hvorfor.

At rejse er fantastisk til et væld af årsager (du kan læse nogle af dem her over). Og en af de store for os er, at det hjælper os til at bygge relationer – ikke bare med folk vi møder undervejs, men også med familie, venner og venner-til-være spredt ud over hele verden. Og en del af grunden til, at vi kan opbygge disse relationer er, fordi vi holde forbindelsen – bare en lille smule, mens vi er væk.

Se, ved deling af fotos af dine rejser, mens du er på rejse, kan du holde dine kære opdateret. Giver du dine venner mulighed for at nyde dine eventyr, og give dig en rejse tips af deres egne. Og hvis du taber den lokale hashtags på dine billeder, du giver lokale og andre rejsende i området mulighed for at engagere sig med dig. Rul gennem dine fotos, der er forbundet med dem, hashtags, og du vil finde ud af, hvad seje ting, som andre mennesker i det område, der er ved at gøre instant og rejse guide!

Ovenfor: Før vi besøgte Alberta ‘ s Icefields Parkway, som vi havde set masser af billeder af det på Instagram. Da vi kom på tværs af en særlig fantastisk shot, har vi lavet et notat af sin beliggenhed og planer for at tjekke stedet ud. Foto af kanoer ovenfor blev taget på en af de pladser!

Før vi fik smartphones, vi alle har prøvet at holde op med at blogge, mens vi var væk fra hjemmet, men vi kæmpede med det. Processen med uploading, redigering, eksport-og udstationering vores billeder spiste i tid følte vi, at vi skal bruge for at opleve og fotografere vores omgivelser.

Nu, med smartphones og deling af tjenester, kan vi tage et billede og få det online, redigeret, med en billedtekst, i et minut eller to. Plus, at vi får alle de bonus fordele af at sætte sig ind i et online community, der kun eksisterer ikke med en standalone blog.

Så for os, når det kommer til fotografering af vores rejser, vi tager en to-strenget strategi: Vi skyder med vores DSLR så meget som vi kan, for at spare hovedparten af redigering og deling efter, når vi kommer hjem. Men når vi kommer på tværs af en scene, som vi ønsker at dele med det samme, vi skyder det op med vores telefon. (Lauren og Rob har et DSLR, og peg-og-skyd udstyret med near field communication, så de nemt kan dele billeder fra disse kameraer via Instagram).

Ovenfor: Mens du flyver i en højde, hvor store elektronik var nødt til at være gemt væk, jeg var i stand til at fange dette billede med min smartphone.

Og til tider, når vi ikke kan trække vores dyrere grej ud – ligesom når det er i fare for at blive beskadiget eller den situation, der forbyder rigtige kameraer – vi bruger vores telefoner udelukkende og er glad for det! Et hurtigt eksempel: lad os Sige, du er interesseret i at knipse nogle undersøiske billeder på din næste rejse, men kan ikke bære at punger ud for et undervandshus enhed til dit DSLR – en langt mere overkommelig vandtæt etui til din smartphone kan gøre det muligt!

Ovenfor: jeg har for nylig gik cross-country skiløb for første gang i lang tid. Mit skiløb partner forudsagt (korrekt), at vi ville gøre en masse for at falde, og så forlod jeg mit DSLR hjemme og holdt sig til telefonens kamera.

Vi har optaget nogle store seværdigheder, som ellers ville have gået uindspillede, hvis ikke det var for vores trofaste smartphones!

BEGIVENHEDER

I dag, når du deltager i en begivenhed, der er en god chance for, at det vil have sit eget hashtag. Her er ideen: Hvis du deler noget på de sociale medier om begivenheden – en Twitter-tweet, en Facebook-indlæg, en Instagram foto – du kan mærke det med det tilpassede hashtag, så andre sociale medier-ved hjælp af deltagere kan få dit tag på begivenheden. Det er en sjov måde at forbinde med andre mennesker, der er i lignende ting, som du, og for at få flere øjne på dit arbejde!

Mens du kan dele og hashtag billeder af begivenheden, at du tog med dit DSLR, er den generelle tendens med event-specifikke hashtags er at sende telefonen skud. Og i de tilfælde, hvor du ikke ønsker at slæbe en tung (og mere værdifulde) kameraet rundt – altså et larmende musik festival – telefonens kamera kan være perfekt til jobbet.

Både skud i dette afsnit blev taget i 2014 Edmonton Folkemusik Festival bruger min smartphone kamera. Ved skydning kun med min telefon i løbet af weekenden festival, jeg ofrede billedkvalitet (især om natten skud), men reddede mig fra at slæbe rundt og bekymre sig om mit DSLR.

Se for event-specifikke hashtags dukker op ved bryllupper, festivaler, fundraisere, workshops og endda plain gamle partier. Og hvis du er vært for en begivenhed af din egen, og du forventer, at dine deltagere til at være social media typer, hook dem op med en unik hashtag, de kan bruge, når de deler billeder af festlighederne!

FOLK & KÆLEDYR

Hvis du er en professionel fotograf eller en ivrig hobby, chancerne er, at du har taget nogle billeder af din familie og venner med dine bedste kamera. Chancerne er, at de kan være nogle af dine foretrukne billeder, fordi de fange de mennesker i dit liv, der er mest vigtige for dig.

Men medmindre du er en af disse beundringsværdige, dedikerede folk, der altid har kameraet på dem hele tiden, på klar, vil du sandsynligvis ikke at tage så mange billeder af mennesker, som du kan lide. Især i de oprigtige øjeblikke, hvor der ikke var en bestemt grund til at tote din fylder gear sammen – som en hurtig tur i parken eller en improviseret fodbold spil.

Så gør en indsats med din smartphone i stedet for. Det er telefonen, efter at alle, så har du sandsynligvis har det med dig på alle de gange, alligevel! De billeder må ikke teknisk set være så stærke, som de ville være, hvis du har brugt dit DSLR, men – og her er den vigtige del – de vil være der. Trække ud af din telefon, snap shot, og den hukommelse, der er bevaret.

Vi mennesker er nysgerrige væsener. Vi elsker at få et kig ind i en andens liv – og det betyder ikke kun at se, hvad du gør, og hvad du kan lide, men også at se på hvem du er og hvem du deler alt dette med. Så, hvis du op for det, deler smartphone-fotos, du tager dine venner, familie og kæledyr – og af dig selv også!

Personligt vi drages mod oprigtige billeder og gemme de mere kreative ting, for vores digitale spejlreflekskameraer, men der er tonsvis af store fotografer at skabe imponerende portrætter af mennesker og dyr med deres smartphones.

Hele samfund, der er dedikeret til at dele smartphone portrætter er dukket op på social-sharing sites. Du kan nemt finde dem ved at kigge på indsendte billeder under hashtag ‘ et #portrætter, og se, hvad andre portræt-relaterede hashtags mennesker har tilføjet til deres skud. Vil du være sikker på at gå derfra med tonsvis af ideer til, hvordan du kan bruge din smartphone til at fange fantastiske billeder af mennesker og dyr.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.