Craving Bedre Kaffe? Tips Og Tricks Til At Opnå Storhed!

Sjælen af en god kop kaffe er i bønnerne. Der er mange forskellige typer af bønner, og de producerer forskellige kaffebrygger, når de er jorden hold perusing den brik, der følger for at udfylde eventuelle huller, der kan eksistere i din nuværende kaffe viden.

Køb din kaffe direkte fra Roaster. Du kan gøre dette nemt online i disse dage. Mange steder er villige til at sende direkte til dig. Din kaffe vil ankomme inden for et par dage. Dette er den måde at få den friskeste stege kaffe at drikke hver morgen med morgenmad.

For gange, hvor du vil bare gerne en enkelt kop kaffe, kan du ønsker at investere i en Keruig Maker. De giver dig mulighed for at brygge en enkelt kop, og der er mange varianter af smagsvarianter, du kan vælge imellem. Faktisk er der mange slags beslutningstagere til at vælge fra så godt, som alle har forskellige funktioner.

Opbevar altid dine kaffebønner eller grinds i en mørk, kølig, lufttæt beholder. Endnu bedre, brug en vakuum beholder. Opbevaring af din kaffe i en sådan beholder hjælper med at holde din kaffe duftende og smage frisk i lang tid. Opbevar beholderen i køleskabet eller fryseren for at maksimere friskhed.

Når forbruges korrekt, kaffe er sundt. Kaffe alene er ikke så slemt, men tilsat fløde og sukker er farlige. Skift op din latte og forsøde det med Stevia eller honning, så det er mere sundt.

Hvis du kan lide en delikat smag i din kaffe, så prøv at tilføje nogle ret til puljen, mens det er brygning. En knivspids kanel eller et par dråber vanille vil tilføje smag til brygget. Flavoring din kaffe på denne måde vil holde smagen fra at være for overvældende, og du behøver ikke fløde eller mælk.

Male Det

Masser af mennesker som drikker kaffe, men undgå det, fordi de ikke vil have deres tænder til at blive alle gule og farvede. Hvis du elsker at drikke kaffe, men er bange for, at det kan plette dine tænder bør du overveje at drikke det gennem et strå. Dette vil forhindre, at kaffen nogensinde kommer i kontakt med tænderne.

Hvis du køber hele kaffebønner, skal du sørge for, at du kun male det lige før du er parat til at brygge. Kaffen kan have en reduktion i smag, når denne proces begynder. Du har måske ikke kaffe, der er god, hvis du male det før tid.

Når du brygger din kaffe derhjemme, må du ikke smide de brugte grunde ud. Disse kaffe grunde kan ikke være godt for en anden kop kaffe, men de er fremragende til mange andre formål. De er gode til kompostering, eksfolierende, rengøring, og en hel del andre anvendelser. Smid dem ikke væk!

Sætte mad og drikkevarer i fryseren gør dem holde længere, men der er en grænse for dette. For kaffe, tre måneder er om den længste det kan forblive frosset. Kaffe frosset længere end det vil begynde lidelse i kvalitet.

Du må ikke fryse hele kaffen i en stor beholder. Dette er en god måde for din kaffe til at blive forkælet nemt. Hver gang du tø ud kaffe, vil det have noget fugt i det. Forfrisker det hele tiden vil dræbe kvaliteten. Brug små opbevaringsposer til at fryse det i partier.

Iced Kaffe

Du behøver ikke at tippe Barista på en kaffebar den samme procentdel som du gør en servitrice eller en frisør. Din frisør har til at forstå præcis, hvad du ønsker, og derefter gøre det, og en servitrice har flere borde til at holde op med præcis alles orden. Din Barista blander en kop ad gangen, så du skal ikke føle dig skyldig for at vælte ham eller hende mindre. Still, smide et par mønter i spidsen jar ofte.

Bryg kaffe om aftenen og opbevar den i køleskabet, hvis du vil lave Iced kaffe. Denne metode giver kaffen tilstrækkelig tid til at køle ned uden ulemper ved at bruge isterninger til at udføre denne opgave. Du kan også tilføje sukker eller mælk, før du sætter det i køleskabet. Din Iced kaffe vil være perfekt hver gang.

Sørg for altid at undlade at sætte kaffebønner i fryseren eller køleskabet. Når disse bønner er placeret i områder, der indeholder mad, det vil absorbere lugte af maden og tage væk fra kaffe smag. Dette vil ødelægge kvaliteten af din kaffe, som du altid bør adskille bønner fra andre nourishments.

Sørg for, at du sætter den helt rigtige mængde vand i din kaffemaskine. Hvis du ikke bruger nok vand, vil din kaffe være alt for stærk. Men hvis du bruger for meget vand, din kaffe vil smage udvandet. En god generel regel er for hver kop, du ønsker at gøre, tilsæt 2 kopper vand.

For den friskeste og bedste smag kaffe rundt, købe det direkte fra virksomhedens hjemmeside. Typisk vil disse virksomheder stege bønner for dig og sende det ud inden for et par dage for at gøre det. Du skal blot gå på internettet og se på virksomhedens hjemmeside for at finde deres “slibning proces”.

Få mælk skummende derhjemme uden at købe en pebret maskine. Anbring mælken i et målebæger eller et mikrobølge sikkert krus, og Opvarm den, indtil den er steams. Så pisk mælken i din kop og gnid derefter piskeris meget hurtigt frem og tilbage i dine hads. Fortsæt, indtil mælken bliver skummet. Brug 2 procent mælk eller Creamer for at få de bedste resultater.

Gør din gane en tjeneste og undgå at opvarme kaffe til senere forbrug. Køb et isoleret krus, der holder din kaffe varm i et stykke tid. Hvis du ikke har adgang til en Termokande, skal du brygge en frisk gryde med kaffe.

Har du svært ved at genskabe den rige smag, du kan finde i coffeeshops? Prøv at bruge mere kaffe. De fleste kaffebarer bruger to spiseskefulde kaffe til seks ounces vand. Eksperimentere med nøgletal og mængder, indtil du finder den perfekte smag og huske på, at du måske nødt til at tilpasse forholdet til den blanding, du bruger.

Hvis du normalt drikker kaffe derhjemme, men bliver træt af den samme gamle smag, holde øje åben, når du passerer af kaffebarer og huse. Kaffebarer har nye smagsvarianter og drikkevarer, de frigiver og afprøve hele tiden, især sæsonmæssigt. Summer tilbud sker ofte, og mange har endda “Happy Hour” rabatter under deader timer af dagen.

Når du måler kaffe grunde og vand, så Overvej hvor mange kopper du ønsker at lave. Måling kopper holde otte ounces, i modsætning til de seks ounces, at en standard kop holder. To spiseskefulde kaffe til en kop kaffe kop er den typiske kaffe til vand forholdet. Hvis du bruger en målebæger, vil du ende op med vandig kaffe.

Efter at have købt kaffe er det vigtigt at opbevare det ordentligt for at bevare sin friskhed. Hvis du skal bruge din kaffe inden for en uge, skal du opbevare den i en lufttæt plastik-eller glasbeholder ud af direkte sollys og væk fra varmen. Hvis det vil være længere end en uge, før du vil bruge det op, overveje at placere kaffen i fryseren.

Du Ikke

Hvis du brygge en stor gryde med kaffe, der ikke vil blive forbrugt hurtigt, tage det ud af brænderen. Anbring den i en forvarmet lagerenhed. Når kaffen er tilbage på brænderen, vil smagen forværres hurtigt. En pæn kanden eller anden lagringsenhed vil eliminere denne bekymring.

Efter at have læst denne artikel, du er bemyndiget med mere viden om kaffe end før. Du er nu klar til at anvende det, du har lært. Hvis du ikke har kaffebønner, så kan du ikke få kaffe. Derfor er du nødt til at overveje de typer af bønner, du gerne vil købe. Denne artikel har forberedt dig til hvad du står over for, så gør dig klar til at begynde at brygge.

Prøv at bruge kaffe, når du tilbereder kød. Når du tænker på kaffe i fødevarer, du typisk tænke på en smag, der er temmelig stærk. I desserter, det er helt sikkert sandt. Men når du bruger kaffe som en gnidning for rødt kød, det rent faktisk bringer smagen af kødet selv, hvilket gør for en meget velsmagende måltid.

Blog om kaffe
Web og Foto
Linkfar
Vores Cafe